Ingrediënten
• 2 biologische zoete aardappels
• 1 biologische avocado
• 10 biologische zwarte olijven
• 2 handjes biologische rucola
• 3 eetlepels biologische olijfolie
• 1 eetlepel balsamico-azijn
• 1 theelepel biologische honing
• vers gemalen zout en peper
Bereiding
1. Schil en snij de zoete aardappelen in blokjes en bak de aardappelen daarna op met 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan.
2. Doe de gebakken zoete aardappelen in een schaal.
3. Snij daarna de avocado in blokjes en zet dit even aan de kant.
4. Meng voor de dressing de balsamico-azijn met de honing, het restant van de olijfolie en wat zout en peper en schenk dit over de blokjes zoete aardappel.
5. Voeg daarna de rucola toe.
6. Verdeel dit over de borden en schep de blokjes avocado en de zwarte olijven eroverheen.
Tips