Taart en toet
Taart en toet recepten
Wil je na het eten nog even natafelen en word je sowieso blij van iets zoets? Bekijk dan onze taart en toet recepten, gewoon omdat het lekker is!
Chocolademousse van avocado’s
• 125 ml biologische kokosmelk
• 50 gr pure biologische chocolade
• 25 gr biologische cacao poeder
• 2 rijpe biologische avocado’s
• 2 handjes biologische frambozen
• kneepje biologische ahornsiroop
• wat blaadjes verse munt
aardbei-rabarbercake met peccannoten
• 110 gr biologische rabarber
• 110 gr biologische aardbeien
• 160 gr biologische bloem
• 120 gr ongezouten biologische roomboter
• 55 gr biologische rietsuiker
• 30 gr biologische pecannoten
• 2 zakjes vanillesuiker
• 1 eetlepel poedersuiker
• 1 snufje zout
Appel-mango havermout repen
• 200 gr havermout
• 160 gr tarwebloem
• 160 gr biologische bloemenhoning
• 100 gr kokosolie
• 1 theelepel vanille extract
• 1 biologische mango
• 1 biologisch appel
Worteltaart met walnoten
homemade mandarijnen cake
Een makkelijk recept voor een feestelijke biologische mandarijncake!
Perenmuffins met kaneel en sesamzaadjes
Perzik Galette
In chocolade gedipte aardbeien
In chocolade gedipte aardbeien! Meer recepten vind je op www.artisanen.nl/recepten
Franse meringue schuimpjes
Rabarber plaatkoek
Mangoballen met cashewnoten en citroen
Aantal ballen ± 12 INGREDIËNTEN 100 gr gedroogde biologische mango 1/2 biologische citroen 200 gr biologische cashewnoten (ongezouten) 4 eetlepels biologische kokosrasp BEREIDING Week de gedroogde mango en cashewnoten 20 minuten in heet water, giet af en laat even...
Perenmuffins met walnoten
Aantal personen ± 6-8 INGREDIËNTEN 250 gr biologische amandelmeel 75 gr biologische walnoten 2 biologische peren 70 gr biologische grasboter (kamertemperatuur) 2 biologische eieren 2 theelepels biologische kaneelpoeder 1 theelepel biologische bakpoeder BEREIDING Zorg...
In chocolade gedipte appels
Aantal personen ± 2 INGREDIËNTEN 2 biologische appels (Rode Topaz / Red Delicious) 1 reep biologische pure chocolade (Australian Snapper 85%) 2 lange houten prikkers BEREIDING Breng een steelpan met een laagje water aan de kook en zorg dat je een schaal hebt die...
Gekarameliseerde peer met walnoot en vanille ijs
Aantal personen ± 2-3 INGREDIËNTEN 2 biologische peren (Conference) 250 ml biologische vanille ijs 1 eetlepel biologische bloemenhoning 1 eetlepel biologische kaneel een handje ongezouten walnoten 3 blaadjes verse munt BEREIDING Verwarm de oven voor op 150 graden....
Homemade frozen yoghurt met aardbeien
In een handomdraai zelf frozen yoghurt met aardbeien maken? Bekijk het recept hier!
Muffins met blauwe bessen
Aantal muffins ± 8 INGREDIËNTEN 300 gr biologische speltbloem 250 ml biologische halfvolle melk 150 gr biologische rietsuiker 75 gr biologische grasboter (Weerribben) 75 gr biologische blauwe bessen 2 biologische eieren 8 gr biologische bakpoeder 1 theelepel...
Cacaobollen met dadels en noten
Aantal bollen ± 16 INGREDIËNTEN 125 gr biologische dadels (zonder pit) 40 gr biologische pecannoten 40 gr biologische hazelnoten 25 gr biologische cacaopoeder (Australian) 25 ml water BEREIDING Doe de dadels, de pecannoten, de hazelnoten en de cacao in een...
Cake met rabarberjam, cacao topping en kokos
Verwarm de oven voor op 175 graden. Mix de (zachte) boter, de rietsuiker, de vanillesuiker en het snufje zout in minimaal 5 minuten tot een gladde massa. Voeg daarna één voor één de eieren erdoor.
Havermout bollen met pindakaas en chocoladestukjes
Super lekkere ‘energy balls’, die makkelijk zelf te maken zijn!
Homemade donuts met chocolade topping
Aantal personen ± 6 INGREDIËNTEN 125 ml biologische plantaardige yoghurt 125 gr biologische speltmeel 100 gr biologische dadelpasta 1 biologisch ei 1 theelepel biologische bakpoeder 1 theelepel biologische vanille extract een snufje zout 50 gr biologische...
Havermout muffins met appel en rozijnen
Aantal personen ± 6-8 INGREDIËNTEN 150 ml biologische halfvolle melk 125 gr biologische havermout 75 gr biologische rozijnen 2 biologische eieren 1 biologische banaan 1 biologische appel 2 theelepels kaneel 1 theelepel bakpoeder een handje walnoten BEREIDING...
Sinaasappel-venkelcake
Aantal personen ± 12 INGREDIËNTEN 1/2 biologische venkel 200 gr biologische grasboter (Weerribben) 200 gr biologische basterdsuiker 200 gr biologische speltbloem 4 biologische eieren 1 biologische sinaasappel 1/2 theelepel bakpoeder 1/4 theelepel zeezout BEREIDING...
Worteltaart met walnoten en rozijnen
Aantal personen ± 12 INGREDIËNTEN 200 gr biologisch speltmeel 150 gr biologische wortel (extra fijn geraspt) 100 ml biologische sojamelk 70 gr biologische walnoten 2 biologische bananen 2 biologische eieren 4 verse biologische dadels 2 handjes biologische...
Bananenmuffins met honing en kaneel
Aantal personen ± 10-12 INGREDIËNTEN 100 gr biologische amandelmeel 100 gr biologische havermeel 3 biologische (rijpe) bananen 2 biologische eieren 4 biologische Medjoul dadels 2 theelepels biologische citroensap 1 eetlepel biologische bloemenhoning 1 theelepel...
Homemade spelt-flespompoen cake
Aantal personen ± 8-10 INGREDIËNTEN 250 gr biologische flespompoen 200 gr biologische speltbloem 3 biologische eieren 4 eetlepels maple syrup 1 eetlepel biologische kokosolie 2 theelepels bakpoeder 2 theelepels koekkruiden 1 theelepel roomboter 1 handje...
Chocolademousse met blauwe bessen en amandel
Aardbeien-frambozen ijsjes met munt
Speltcake met kersen
dadel walnoot bolletjes
sinaasappeltaart van speltbloem en amandelmeel
Brownies met pecannoten, frambozen en munt
Homemade appelkruimeltaart
Verse pruimentaart van amandelmeel
• 150 gr biologische roomboter
• 100 gr biologische zelfrijzend bakmeel
• 100 gr biologisch suiker
• 50 gr biologisch amandelmeel
• 3 biologische eieren
• 8 biologische pruimen
• 1 eetl. biologische cacao poeder (Australian)
• een snufje zout
Benodigdheden:
• springvorm van 23 cm
• bakpapier