Spaghetti met asperges geitenkaassaus | DGA | Groene Bedrijfscatering
Aantal personen ±2-3
Spaghetti met asperges en geitenkaas saus

Ingrediënten

• 200 gr biologische spaghetti (Zaccagni)
• 8 biologische asperges
• 75 ml biologische crème fraîche
• 75 gr zachte biologische geitenkaas
• 1 eetlepel biologische olijfolie
• een handje verse bladpeterselie

Bereiding

1. Snijd de onderkantjes van de asperges af en schil ze met een dunschiller.

2. Kook de asperges in een laag water in zo’n 10 tot 15 minuten.

3. Kook volgens ook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4. Snij vervolgens de geitenkaas in kleine stukjes.

5. Doe de crème fraîche in een steelpan en voeg de stukjes geitenkaas toe. Laat de kaas langzaam in de crème fraîche smelten.

6. Hak de peterselie grof en voeg de helft van de peterselie toe aan de saus. Roer het nogmaals goed door en haal de pan van de warmtebron.

7. Giet dan de spaghetti af en voeg de olijfolie toe.

8. Roer het door elkaar en schep de spaghetti over de borden.

9. Verdeel daarna de asperges over de spaghetti en giet de kaassaus over de asperges.

10. Gebruik de overgebleven peterselie als garnering.

Tips

Printversie in PDF
Share This