Aantal personen ± 2

november 2019 DGA Bedrijfscatering recepten Allergenen_smoothie_pompoen sinaasappel kaneel biologisch

Smoothie mango, appel, citroen en munt

INGREDIËNTEN

  • 1 biologische mango

  • 1 biologische appel (Pink lady)

  • 1 biologische citroen

  • 250 ml kokoswater

  • 1 takje verse munt

     

BEREIDING

Snij de mango door midden en verwijder de pit. Maak daarna inkepingen in het vruchtvlees, zodat je het er gemakkelijk uit kan scheppen en doe dit in de blender. Snij daarna de appel in vieren, verwijder het klokhuis en schil de stukken. Voeg deze bij de mango. Pak nu de citroen en snij deze door midden. Pers van één helf het sap bij de mango- en appelstukjes. Snij de andere helft in plakjes en maak een inkeping in. Zet dit even aan de kant. Doe nu het kokoswater in de blender en blend het op de smoothie voorkeur stand. Je kunt naar eigen gewenste dikte extra kokoswater toevoegen. Schenk dan de smoothie in de glazen, doe een schijfje citroen op het randje van de glazen en voeg als finishing touch een blaadje munt toe.

Klik hier voor de printversie (PDF).

Share This