Aantal personen ±2
Meergranen bol met wortel en vega kipstukjes
Ingrediënten
• 2 biologische meergranen bollen
• 150 gr vegetarische kipreepjes
• 1 wortel
• 1 halve komkommer
• 1 teentje knoflook
• 1 eetlepel (zoutarme) sojasaus
• 1 eetlepel gember wassabi dressing (delicious.)
• 1 eetlepel kokosolie
• zout en peper
Bereiding
1. Snij de knoflook in hele kleine stukjes en fruit deze in de kokosolie.
2. Voeg daarna de vegetarische kipreepjes toe en maak dit op smaak met een eetlepel sojasaus en een snufje peper en zout.
3. Schil de wortel en komkommer en snij deze in dunne repen.
4. Snij de meergranen bollen open en besmeer deze met de wasabi-gember dressing.
5. Leg de repen wortel en komkommer in het pistoletje en schep de vega kipreepjes
erboven op.
Tips
Printversie in PDF