Aantal personen ±2-3
Gnocchi met spinazie, tomaat en parmezaan
Ingrediënten
• 400 gr biologische gnocchi
• 250 gr biologische spinazie
• 200 gr biologische cherry tomaatjes
• 100 gr biologische zongedroogde tomaatjes
• 1 eetlepel biologische olijfolie
• 1 eetlepel biologische chilipeper olijfolie
• 50 gr Parmezaan vlokken
Bereiding
1. Kook de gnocchi al dente zoals aangegeven op de verpakking.
2. Snij de cherrytomaten in kwarten en snij de zongedroogde tomaten grof.
3. Doe de olijfolie in een wokpan en voeg de gnocchi, de spinazie en 2 soorten tomaten toe.
4. Roerbak heel kort, 1 a 2 minuten op hoog vuur.
5. Verdeel de gnocchi over diepe borden.
6. Maak het geheel af met wat chilipeper-olijfolie en Parmezaan vlokken.
Tips
Printversie in PDF