Aantal personen ±
Couscous van bloemkool met komijnekaas

Ingrediënten

• 1 kleine biologische bloemkool
• 1 lente-ui
• 1 teentje knoflook
• 1/2 citroen
• 1 eetlepel geraspte komijnekaas
• 1 handje rucola
• 1 takje tijm
• 1 eetlepel kokos olie
• peper en zout

Bereiding

1. Maak de bloemkool schoon en maal deze fijn in een keukenmachine of snij dit in hele kleine stukjes.

2. Verwarm de kokosolie in een koekenpan en fruit de knoflook, voeg de bloemkool toe en een snufje peper en zout, bak het geheel in 5 minuten gaar, haal hierna de pan van het vuur.

3. Snij de lente-ui en tijm voeg dit toe aan het bloemkoolmengsel en maak af met een kneepje citroensap.

4. Schep de couscous van bloemkool op een bord en maak het af met wat rucola en wat geraspte komijnekaas.

Tips

Printversie in PDF
Share This