Aantal personen ±2
Chocolademousse van avocado’s

Ingrediënten

• 125 ml biologische kokosmelk
• 50 gr pure biologische chocolade (Australian)
• 25 gr biologische cacao poeder (Australian)
• 2 rijpe biologische avocado’s
• 2 handjes biologische frambozen
• kneepje biologische ahornsiroop
• wat blaadjes verse munt

Bereiding

1. Doe een laagje water in een pan breng dit aan de kook. Zet er dan een schaaltje op, zorg ervoor dat het schaaltje het water niet raakt, en smelt hierin de pure chocolade.

2. Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil in een blender.

3. Doe daar de kokosmelk, de cacao en de gesmolten chocolade bij en een kneepje ahornsiroop.

4. Blend dan de mousse tot een glad geheel.

5. Vul de glazen met de mousse en zet deze tot gebruik afgedekt in de koelkast.

6. Verdeel voór het serveren de frambozen over de chocolademousse en maak het af met een blaadje munt.

Tips

Printversie in PDF
Share This