Aantal personen ±2
Bagel cream cheese met rucola, tomaat en avocado

Ingrediënten

• 2 witte biologische bagels
• 1 biologische avocado
• 4 biologische cherrytomaatjes
• een handje biologische rucola
• 50 gr biologische cream cheese
• paar stengels verse bieslook
• vers gemalen peper

Bereiding

1. Bak de bagels af in de oven zoals aangegeven op de verpakking.

2. Halveer de bagels en besmeer de onderzijdes met cream cheese.

3. Snij de bieslook fijn en verdeel deze over de cream cheese.

4. Leg daarop wat rucola, snij dan de cherrytomaten in partjes en verdeel deze over de rucola.

5. Halveer de avocado, verwijder de pit en snij beide helften het vruchtvlees in parten, lepel deze uit de schil en leg dit bovenop de rucola.

6. Maal er wat verse peper over voor de extra bite en leg de bovenzijdes van de bagels er schuin op.

Tips

Printversie in PDF
Share This