Aantal personen ±2
Soja kwark met mango en krokante muesli

Ingrediënten

• 1/2 biologische mango
• 1/2 biologische banaan
• 6 eetlepels biologische krokante muesli
• 400 ml biologische soja kwark
• wat blaadjes verse munt

Bereiding

1. Snij de mango door midden en verwijder de pit. Maak daarna inkepingen (één helft) in het vruchtvlees, zodat je de stukjes mango er gemakkelijk uit kan scheppen. De andere helft van de mango kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een smoothie.

2. Pak de glazen of schaaltjes en start met een paar lepels kwark. Schep daar wat muesli overheen.

3. Pel dan de helft van de banaan en snij wat schijfjes banaan op de muesli. Doe daar bovenop wat blokjes mango. Schep hier bovenop nog wat kwark, en maak het geheel dan af met de laatste blokjes mango, wat muesli en een takje munt.

Tips

Printversie in PDF
Share This