Taart en toet

Taart en toet recepten

Wil je na het eten nog even natafelen en word je sowieso blij van iets zoets? Bekijk dan onze taart en toet recepten, gewoon omdat het lekker is! 

Chocolademousse van avocado’s

Chocolademousse van avocado’s

• 125 ml biologische kokosmelk
• 50 gr pure biologische chocolade
• 25 gr biologische cacao poeder
• 2 rijpe biologische avocado’s
• 2 handjes biologische frambozen
• kneepje biologische ahornsiroop
• wat blaadjes verse munt

Lees meer
aardbei-rabarbercake met peccannoten

aardbei-rabarbercake met peccannoten

• 110 gr biologische rabarber
• 110 gr biologische aardbeien
• 160 gr biologische bloem
• 120 gr ongezouten biologische roomboter
• 55 gr biologische rietsuiker
• 30 gr biologische pecannoten
• 2 zakjes vanillesuiker
• 1 eetlepel poedersuiker
• 1 snufje zout

Lees meer
Appel-mango havermout repen

Appel-mango havermout repen

• 200 gr havermout
• 160 gr tarwebloem
• 160 gr biologische bloemenhoning
• 100 gr kokosolie
• 1 theelepel vanille extract
• 1 biologische mango
• 1 biologisch appel

Lees meer
Mangoballen met cashewnoten en citroen

Mangoballen met cashewnoten en citroen

Aantal ballen ± 12 INGREDIËNTEN 100 gr gedroogde biologische mango 1/2 biologische citroen 200 gr biologische cashewnoten (ongezouten) 4 eetlepels biologische kokosrasp BEREIDING Week de gedroogde mango en cashewnoten 20 minuten in heet water, giet af en laat even...

Lees meer
Perenmuffins met walnoten

Perenmuffins met walnoten

Aantal personen ± 6-8 INGREDIËNTEN 250 gr biologische amandelmeel 75 gr biologische walnoten 2 biologische peren 70 gr biologische grasboter (kamertemperatuur) 2 biologische eieren 2 theelepels biologische kaneelpoeder 1 theelepel biologische bakpoeder BEREIDING Zorg...

Lees meer
In chocolade gedipte appels

In chocolade gedipte appels

Aantal personen ± 2 INGREDIËNTEN 2 biologische appels (Rode Topaz / Red Delicious) 1 reep biologische pure chocolade (Australian Snapper 85%) 2 lange houten prikkers BEREIDING Breng een steelpan met een laagje water aan de kook en zorg dat je een schaal hebt die...

Lees meer
Gekarameliseerde peer met walnoot en vanille ijs

Gekarameliseerde peer met walnoot en vanille ijs

Aantal personen ± 2-3 INGREDIËNTEN 2 biologische peren (Conference) 250 ml biologische vanille ijs 1 eetlepel biologische bloemenhoning 1 eetlepel biologische kaneel een handje ongezouten walnoten 3 blaadjes verse munt BEREIDING Verwarm de oven voor op 150 graden....

Lees meer
Muffins met blauwe bessen

Muffins met blauwe bessen

Aantal muffins ± 8 INGREDIËNTEN 300 gr biologische speltbloem 250 ml biologische halfvolle melk 150 gr biologische rietsuiker 75 gr biologische grasboter (Weerribben) 75 gr biologische blauwe bessen 2 biologische eieren   8 gr biologische bakpoeder 1 theelepel...

Lees meer
Cacaobollen met dadels en noten

Cacaobollen met dadels en noten

Aantal bollen ± 16 INGREDIËNTEN 125 gr biologische dadels (zonder pit) 40 gr biologische pecannoten 40 gr biologische hazelnoten 25 gr biologische cacaopoeder (Australian) 25 ml water BEREIDING Doe de dadels, de pecannoten, de hazelnoten en de cacao in een...

Lees meer
Cake met rabarberjam, cacao topping en kokos

Cake met rabarberjam, cacao topping en kokos

Verwarm de oven voor op 175 graden. Mix de (zachte) boter, de rietsuiker, de vanillesuiker en het snufje zout in minimaal 5 minuten tot een gladde massa. Voeg daarna één voor één de eieren erdoor.

Lees meer
Homemade donuts met chocolade topping

Homemade donuts met chocolade topping

Aantal personen ± 6 INGREDIËNTEN 125 ml biologische plantaardige yoghurt 125 gr biologische speltmeel 100 gr biologische dadelpasta 1 biologisch ei 1 theelepel biologische bakpoeder   1 theelepel biologische vanille extract een snufje zout 50 gr biologische...

Lees meer
Havermout muffins met appel en rozijnen

Havermout muffins met appel en rozijnen

Aantal personen ± 6-8 INGREDIËNTEN 150 ml biologische halfvolle melk 125 gr biologische havermout 75 gr biologische rozijnen 2 biologische eieren 1 biologische banaan   1 biologische appel 2 theelepels kaneel 1 theelepel bakpoeder een handje walnoten BEREIDING...

Lees meer
Sinaasappel-venkelcake

Sinaasappel-venkelcake

Aantal personen ± 12 INGREDIËNTEN 1/2 biologische venkel 200 gr biologische grasboter (Weerribben) 200 gr biologische basterdsuiker 200 gr biologische speltbloem 4 biologische eieren 1 biologische sinaasappel 1/2 theelepel bakpoeder 1/4 theelepel zeezout BEREIDING...

Lees meer
Worteltaart met walnoten en rozijnen

Worteltaart met walnoten en rozijnen

Aantal personen ± 12 INGREDIËNTEN 200 gr biologisch speltmeel 150 gr biologische wortel (extra fijn geraspt) 100 ml biologische sojamelk 70 gr biologische walnoten 2 biologische bananen 2 biologische eieren 4 verse biologische dadels   2 handjes biologische...

Lees meer
Bananenmuffins met honing en kaneel

Bananenmuffins met honing en kaneel

Aantal personen ± 10-12 INGREDIËNTEN 100 gr biologische amandelmeel 100 gr biologische havermeel 3 biologische (rijpe) bananen 2 biologische eieren 4 biologische Medjoul dadels   2 theelepels biologische citroensap 1 eetlepel biologische bloemenhoning 1 theelepel...

Lees meer
Homemade spelt-flespompoen cake

Homemade spelt-flespompoen cake

Aantal personen ± 8-10 INGREDIËNTEN 250 gr biologische flespompoen 200 gr biologische speltbloem 3 biologische eieren 4 eetlepels maple syrup 1 eetlepel biologische kokosolie 2 theelepels bakpoeder   2 theelepels koekkruiden 1 theelepel roomboter 1 handje...

Lees meer
Verse pruimentaart van amandelmeel

Verse pruimentaart van amandelmeel

• 150 gr biologische roomboter
• 100 gr biologische zelfrijzend bakmeel
• 100 gr biologisch suiker
• 50 gr biologisch amandelmeel
• 3 biologische eieren
• 8 biologische pruimen
• 1 eetl. biologische cacao poeder (Australian)
• een snufje zout

Benodigdheden:
• springvorm van 23 cm
• bakpapier

Lees meer