Aantal personen ±2
Farfalle met aubergine
Ingrediënten
200 gr biologische farfalle pasta
100 gr biologische rucola
1 biologische aubergine
5 biologische tomaatjes (Tasty Tom)
1 eetlepel biologische olijfolie
1 handje verse basilicum
2 eetlepels geraspte Parmezaan
Bereiding
1. Kook de Farlalle pasta beetgaar zoals aangegeven op de verpakking, en schenk ná het afgieten 1 eetlepel olijfolie over de pasta.
2. Was de aubergine en de tomaatjes en snij deze in kleine partjes.
3. Voeg dit bij de pasta en meng het goed door elkaar.
4. Doe de pasta in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de oven op 180 graden.
5. Verdeel daarna de Parmezaan en de basilicum over de pasta en zet deze nog 5 minuten in de oven.
6. Leg de rucola op 2 borden schep de pasta er bovenop.
Tips
Printversie in PDF