Ingrediënten
• 2 biologische bagels
• 100 gr biologische roomkaas
• 50 gr Parmezaanse kaas
• 30 gr verse basilicum
• 30 gr biologische pijnboompitten
• 1 teentje biologische knoflook
• 4 eetlepels biologische olijfolie
• 1 eetlepel biologische kappers
• vers gemalen peper
Bereiding
1. Rooster de pijnboompitten zonder olie of boter in een koekenpan en doe ze daarna even in een schaaltje.
2. Maak de knoflook schoon en doe deze samen met de Parmezaan, de pijnboompitten en de blaadjes basilicum in een keukenmachine en maal het fijn.
3. Voeg dan de olijfolie erbij en mix het nogmaals goed door elkaar.
4. Breng op smaak met wat vers gemalen peper.
5. Snij de bagels open, smeer wat roomkaas op het onderste gedeelte.
6. Smeer daarbovenop de vers gemaakte pesto en maak het af met wat kappers.
7. Leg de bovenste heft van de bagel er losjes op.
Tips