Eet meer groen green food catering
Eet meer groen

Onze aarde heeft het zwaar. De laatste jaren hoor je steeds meer berichten over het uitsterven van diersoorten, ontbossing voor landbouw en overstromingen als gevolg van die ontbossing, plastic soep in de zee en in onze vissen, het smelten van gletsjers en ijs op de polen, en zo kun je nog wel even door gaan.

 

Gaan we het wel redden met die natuur of gaat het zo ver komen dat de mensheid de aarde definitief kapot heeft gemaakt? Het wordt tijd om met z’n allen het heft in eigen handen te nemen want we moeten het echt samen doen. Zet de aarde op 1!

Gelukkig zijn er heel veel kleine dingen die je kunt doen en die helemaal geen moeite hoeven te kosten. Goed zijn voor onze prachtige natuur en de vele geweldige dieren die er op de aarde te vinden zijn is niet alleen een goede daad maar je kunt er ook nog gezonder door worden en geld mee besparen.

 

Workshops
Bij en met ‘De Groene Artisanen’ leer je tijdens de workshops lekker vegetarisch koken met smaakvolle producten. Aan de hand van de recepten bespreken we de maaltijdopbouw van een uitgebalanceerde vegetarische maaltijd. Waar let je op, wat is belangrijk, hoe beoordeel je de voedingswaarde en hoe ga je om met de verschillende smaken? Lekker en gezond staat hierbij centraal waarbij we de presentatie niet uit het oog verliezen. De workshop start met een kopje verse blaadjes thee en wat lekkers uit de eigen streek. Daarna bespreken we de receptuur en geeft onze landschapskok een kookdemonstratie. Na een eenvoudige lunch ga je met elkaar koken en daarna samen eten. Het menu is seizoensgebonden en bevat altijd een soep, hoofdgerecht en een nagerecht. Heb je een allergie, laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee. De onderstaande workshops zijn standaard in ons programma opgenomen en kunnen we op locatie bij de bedrijven organiseren. wordt alles gemaakt van biologisch of biologisch dynamische ingrediënten. We sluitende workshop af met een proeverij van de gemaakte gerechten. Kortom, een actieve, leerzame middag met heel veel informatie, recepten en heerlijke gerechten. Uw medewerkers kunnen zich hiervoor, tegen een gereduceerd tarief, aanmelden.
Let's eat more plants!

© 2017 de groene artisanen              privacy & disclaimer

Eet meer groen green food catering
Eet meer groen
Workshops
Bij en met ‘De Groene Artisanen’ leer je tijdens de workshops lekker vegetarisch koken met smaakvolle producten. Aan de hand van de recepten bespreken we de maaltijdopbouw van een uitgebalanceerde vegetarische maaltijd. Waar let je op, wat is belangrijk, hoe beoordeel je de voedingswaarde en hoe ga je om met de verschillende smaken? Lekker en gezond staat hierbij centraal waarbij we de presentatie niet uit het oog verliezen. De workshop start met een kopje verse blaadjes thee en wat lekkers uit de eigen streek. Daarna bespreken we de receptuur en geeft onze landschapskok een kookdemonstratie. Na een eenvoudige lunch ga je met elkaar koken en daarna samen eten. Het menu is seizoensgebonden en bevat altijd een soep, hoofdgerecht en een nagerecht. Heb je een allergie, laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee. De onderstaande workshops zijn standaard in ons programma opgenomen en kunnen we op locatie bij de bedrijven organiseren. wordt alles gemaakt van biologisch of biologisch dynamische ingrediënten. We sluitende workshop af met een proeverij van de gemaakte gerechten. Kortom, een actieve, leerzame middag met heel veel informatie, recepten en heerlijke gerechten. Uw medewerkers kunnen zich hiervoor, tegen een gereduceerd tarief, aanmelden.
Let's eat more plants!
Eet meer groen green food catering
Eet meer groen
Workshops
Bij en met ‘De Groene Artisanen’ leer je tijdens de workshops lekker vegetarisch koken met smaakvolle producten. Aan de hand van de recepten bespreken we de maaltijdopbouw van een uitgebalanceerde vegetarische maaltijd. Waar let je op, wat is belangrijk, hoe beoordeel je de voedingswaarde en hoe ga je om met de verschillende smaken? Lekker en gezond staat hierbij centraal waarbij we de presentatie niet uit het oog verliezen. De workshop start met een kopje verse blaadjes thee en wat lekkers uit de eigen streek. Daarna bespreken we de receptuur en geeft onze landschapskok een kookdemonstratie. Na een eenvoudige lunch ga je met elkaar koken en daarna samen eten. Het menu is seizoensgebonden en bevat altijd een soep, hoofdgerecht en een nagerecht. Heb je een allergie, laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee. De onderstaande workshops zijn standaard in ons programma opgenomen en kunnen we op locatie bij de bedrijven organiseren. wordt alles gemaakt van biologisch of biologisch dynamische ingrediënten. We sluitende workshop af met een proeverij van de gemaakte gerechten. Kortom, een actieve, leerzame middag met heel veel informatie, recepten en heerlijke gerechten. Uw medewerkers kunnen zich hiervoor, tegen een gereduceerd tarief, aanmelden.
Let's eat more plants!
Eet meer groen green food catering
Eet meer groen
Workshops
Bij en met ‘De Groene Artisanen’ leer je tijdens de workshops lekker vegetarisch koken met smaakvolle producten. Aan de hand van de recepten bespreken we de maaltijdopbouw van een uitgebalanceerde vegetarische maaltijd. Waar let je op, wat is belangrijk, hoe beoordeel je de voedingswaarde en hoe ga je om met de verschillende smaken? Lekker en gezond staat hierbij centraal waarbij we de presentatie niet uit het oog verliezen. De workshop start met een kopje verse blaadjes thee en wat lekkers uit de eigen streek. Daarna bespreken we de receptuur en geeft onze landschapskok een kookdemonstratie. Na een eenvoudige lunch ga je met elkaar koken en daarna samen eten. Het menu is seizoensgebonden en bevat altijd een soep, hoofdgerecht en een nagerecht. Heb je een allergie, laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee. De onderstaande workshops zijn standaard in ons programma opgenomen en kunnen we op locatie bij de bedrijven organiseren. wordt alles gemaakt van biologisch of biologisch dynamische ingrediënten. We sluitende workshop af met een proeverij van de gemaakte gerechten. Kortom, een actieve, leerzame middag met heel veel informatie, recepten en heerlijke gerechten. Uw medewerkers kunnen zich hiervoor, tegen een gereduceerd tarief, aanmelden.
Let's eat more plants!
Eet meer groen green food catering
Eet meer groen
Workshops
Bij en met ‘De Groene Artisanen’ leer je tijdens de workshops lekker vegetarisch koken met smaakvolle producten. Aan de hand van de recepten bespreken we de maaltijdopbouw van een uitgebalanceerde vegetarische maaltijd. Waar let je op, wat is belangrijk, hoe beoordeel je de voedingswaarde en hoe ga je om met de verschillende smaken? Lekker en gezond staat hierbij centraal waarbij we de presentatie niet uit het oog verliezen. De workshop start met een kopje verse blaadjes thee en wat lekkers uit de eigen streek. Daarna bespreken we de receptuur en geeft onze landschapskok een kookdemonstratie. Na een eenvoudige lunch ga je met elkaar koken en daarna samen eten. Het menu is seizoensgebonden en bevat altijd een soep, hoofdgerecht en een nagerecht. Heb je een allergie, laat het ons weten, dan houden we daar rekening mee. De onderstaande workshops zijn standaard in ons programma opgenomen en kunnen we op locatie bij de bedrijven organiseren. wordt alles gemaakt van biologisch of biologisch dynamische ingrediënten. We sluitende workshop af met een proeverij van de gemaakte gerechten. Kortom, een actieve, leerzame middag met heel veel informatie, recepten en heerlijke gerechten. Uw medewerkers kunnen zich hiervoor, tegen een gereduceerd tarief, aanmelden.
Let's eat more plants!